Ayurvedische massage is een massage van top tot teen. Elk onderdeel van het lichaam krijgt aandacht in deze holistische massage. Er wordt in principe niet ingezoomd op klachtgebieden en niet gepraat. Het mag natuurlijk wel.

Geef een massage cadeau, juist nu!

In een tijd waarin aanraking beladen is en veel mensen nauwelijks aangeraakt worden, is een (veilige) massage een mooi cadeau. Een cadeau dat veel mensen zichzelf niet gunnen, maar als ze het krijgen er enorm van genieten. Ook voor mensen die “alles al hebben” of willen “ontspullen”, is een massage een waardevol immaterieel geschenk. Je kan dit cadeau uiteraard ook aan jezelf geven!

Het cadeau, hoe werkt het. Je koopt het feestelijke doosje voor  75,00 euro. Daar zit  natuurlijke massageolie in. Op het flesje staat hoe een massage kan worden ingepland en wat de waarde is. Het flesje gaat mee naar de afspraak en met die olie wordt gemasseerd en daarmee het cadeau ontvangen.              

Meer weten of een massagecadeau kopen? Bel of app 06-44015570 of stuur een email naar info@wannesyogaenmassage.nl

Geef yoga cadeau,
omdat het kan

Wie gun jij:

  • Een rustmoment
  • Aandacht voor zichzelf
  • Een vrijer beweeglijker lichaam
  • De intense ervaring van loslaten
  • Een heilzame Critical Alignment Yogales

Er zijn 2 opties:

  • Een cadeaukaart voor een losse groepsles van € 15,00
  • Een strippenkaart voor 7 groepslessen voor € 80,00

Critical Alignment Yoga is een yogavorm met veel aandacht voor bewegingstechniek en de mentale instelling waarmee je yoga doet. Hierbij worden grenzen verkend, gevonden, uitgedaagd en gerespecteerd. De lessen duren 1,5 uur en worden gegeven in de prachtige balansstudio van Het Derde Erf tussen Amersfoort en Soest.

Yoga-cadeaukaart kopen? Bel of app 06-44015570 of stuur een email naar info@wannesyogaenmassage.nl

De yoga-cadeaukaarten zijn te bestellen door een mail of app te sturen naar info@wannesyogaenmassage.nl. Na betaling worden ze direct verstuurd. De massagecadeaus zijn te bestellen door een mail of app te sturen naar info@wannesyogaenmassage.nl / 06-44015570. Je krijgt dan een betaalverzoek en na ontvangst van de betaling wordt binnen een straal van 10 km van Amersfoort, gratis thuisbezorgd. Zo mogelijk de zelfde dag nog. Daarbuiten gaat het via PostNL en komen er bezorgkosten bij.

Daarnaast zijn de cadeaus te koop bij in de store-in-store in de schaapskooi van Het Derde Erf op de Birkstraat 125 in Soest. Tijdens openingstijden op woensdag, vrijdag en zaterdag (www.hetderdeerf.nl) en/of op afspraak. Bel, mail of app met Wannes Yoga en Massage 06-44015570, info@wannesyogaenmassage.nl  als je buiten de openingstijden een cadeau wilt afhalen.                                

Adres praktijkruimte

‘t Derde Erf
Birkstraat 125
3768 HE Soest

Telefoonnummer

06 44015570

Email

info@wannesyogaenmassage.nl

KvK

32125237 0000H

Aangesloten bij de Vereniging
Yogadocenten Nederland

Volg Wannes
Chat openen
Stuur een bericht om je aan te melden
Aanmelden voor de groepsles is in verband met de Covid-19 maatregelen een must. Het is simpel: je appt je naam en de les, datum, tijd waarvoor je je opgeeft. Daarna ontvang je een tikkie. Als je die betaald hebt, is je plaats gegarandeerd. Heb je vragen? Bel of app me gerust. Een email sturen kan ook naar info@wannesyogaenmassage.nl. Je bent welkom!